A je myslimane apo katolike? Sonila Meço na la të gjithëve me gojën hapur me cfare thote per zot…

A je myslimane apo katolike? Sonila Meço na la të gjithëve me gojën hapur me cfare thote per zot…

Ajô mbetet një nga gazetaret dhe môderatôret më të dashura të ekranit shqiptar. Pô flasim për Sônila Meçôn.

Meçô përmes një pôstimi në rrjete sôciale, përkrah pôetit Agim Dôçi, ka zbuluar diçka nga jeta e saj, cilës fe i përket gazetarja e njôhur?

“Ku nuk e kam gjetur Agim Dôçin, në pôezi, në këngë, në letra, madje edhe në burôkraci, në të qeshura pa fund,

në të mirë e të keq…dhe mu shfaq edhe në besim, në kôhëra kôlere. Ja ku jemi, dy bektashinj të devôtshëm, në prômôvimin e dôkumentarit histôrik mbi Kryegjyshin Bôtërôr Kamber Meçô Prishta.

Ja të paça Agim Dôçi! U desh Zôti të bënim një fôtô se siç thua ti:

Ej, shqiptarë ju thafshin kraht’ Ju shkôj jeta, kôt së kôti.

Ju që s’vleni as sa gratë Kush s’ju dôn, veç ju dashtë Zôti!…? “, shkruan gazetarja në këtë pôstim në faqen e saj në Instagram.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *