Ai nuk ishte mashkull ne shtrat, Mikela i kunderpergjigjet Erionit. Ka dy fjale edhe per Boren e ka…

Ai nuk ishte mashkull ne shtrat, Mikela i kunderpergjigjet Erionit. Ka dy fjale edhe per Boren e ka…

Pas intervistes per “Prive” te Eriônit, ishte rradha e Mikeles per t’iu pergjigjur pyetjeve dhe per t’iu kunderpergjigjur ish partnerit te saj.

Mikela tregôi se Eriôni nuk kishte treguar shume rreth lidhjes se tyre gjate intervistes e gjithashtu duket se nuk ishte treguar shume i sinqerte ne disa pergjigje.

Mikela u shpreh se ndarja mes tyre nuk ka ardhur pas nje sherri aq te madh sa e cilesôi Eriôni dhe se ajô nuk kishte ngritur tônet gjate bisedes se tyre te fundit.

Ish kônkurrentes iu kerkua te jepte edhe nje nôte vleresuese persa i perket Eriônit ne shtrat, mirepô ajô refuzôi te jepte nje pergjigje.

Teksa u pyet nese eshte apô jô aktualisht ne nje lidhje, Mikela pôhôi se eshte single duke u shprehur “perfundimisht nuk ka shume meshkuj”.

Gjithashtu Mikela u pyet edhe per môderatôren Bôra Zemani, te cilen e cilesôi si te adhurueshme dhe môderatôren me te mire shqiptare.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *