Aleksia e Niko Peleshit: Do vrisja cerekun e Shqiperise brenda një dite po të ma lejonte ligji i babait…

Aleksia e Niko Peleshit: Do vrisja cerekun e Shqiperise brenda një dite po të ma lejonte ligji i babait…

Aleksia Peleshi, vajza e ministrit të Mbrôjtjes Nikô Peleshi është shumë e njôhur dhe aktive në rrjetet sôciale.

Gjatë një bashkëbisedimi që ajô ka patur me ndjekësit e saj në rrjetin sôcial “Instagram” ajô është pyetur se kë dô vr iste nëse ligji s’dô të ekzistônte.

Me të vërtetë, në qôftë se dô të kishte një herë në vit një ditë që ligji môs të funksiônônte, kë dô dôje të vr isje?
Përgjigjia e Aleksias ka qenë befasuese pasi ka deklaruar se dô të vr iste çerekun e pôpullsisë, duke e filluar me pedôfilët dhe përdhunuesit.

Kaq shumë keq bërës sa ka kjô bôtë dô kisha fshirë çerekun e pôpullsisë. Pôr, padyshim dô ja fillôja nga përd hunu esit dhe pe dôf ilët. Madje, ndônjëherë mendôj si është e pa ligjshme t’i vrasësh, se ata njerëz edhe nëse s’ta marrin jetën të lënë të jetôsh i vr arë.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *