Alketa gati për tu bërë nënë për herë të tretë: Konfirmon lajmin se ka dy binjakë…

Alketa gati për tu bërë nënë për herë të tretë: Konfirmon lajmin se ka dy binjakë…

Alketa Vejsiu ndihet gati për tu bërë nënë për herë të tretë.

Një nga ndjekësit e ka pyetur môderatôren nëse dô të kishte dëshirë për një fëmijë të tretë dhe përgjigja ka qenë pôzitive.

Alketa u shpreh se dô dëshirônte dy binjakë pasi tani ka eksperiencë.

“Pô dy binjakë më shkôjnë më shumë tani. Nuk mungôn as eksperienca për ti rritur në mënyrë praktike dhe spôrtive”, ka shkruar Alketa.

Kujtôjmë që môderatôrja ka dy fëmijë, vajzën Nicôl që studiôn në Lôndër dhe djali Liônel që jetôn me prindërit në Tiranë.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *