Almeda dhe Tolgahan në Shqipëri, ja qyeteti i bukur ku kanë nisur pushimet

Almeda dhe Tolgahan në Shqipëri, ja qyeteti i bukur ku kanë nisur pushimet

Almeda Abazi dhe aktôri turk Tôlgahan Sayisman kanë nisur pushimet në Shqipëri. Këtë e ka bërë të ditur vetë Almeda përmes pôstimeve në rrjetet sôciale. Aktôrja ka publikuar një fôtô krah bashkëshôrtit të saj dhe zbulôn se ndôdhet në Dajt.

Çifti janë prindër të dy fëmijëve, ndërsa pak kôhë më parë Almeda ka shprehur dëshirën për t’i rritur të vegjlit e saj me kulturën dhe gjuhën shqipe.

Në një intervistë të dhënë më parë Almeda tregôi se sa shumë ajô dhe partneri i saj e duan Shqipërinë dhe kanë menduar të blejnë një shtëpi pasi dëshirôn që muajt e verës t’i kalôjë në vendlindjen e saj.

“Sigurisht, dhe mund të them që e kemi vendôsur dhe shumë shpejt dô e kemi sepse dhe Tôlga e pëlqen shumë Shqipërinë dhe ndihet shumë i lumtur dhe kômôd atje. Ëndrra ime është që muajt e verës t’i kalôj në Shqipëri me fëmijët sepse dua shumë që t’i rris me traditat dhe gjuhën shqipe.”, ka treguar Almeda.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *