Ana pjesë e klipit të ri të Bledit, dhe duket shume sek… ( VIDEO)

Ana pjesë e klipit të ri të Bledit, dhe duket shume sek… ( VIDEO)

Ana dhe Bledì të dy janë ìsh kônkurrentë të Përputhen.

Edhe pse Ana dôlì cìft nga ky emìsìôn ajô shpejt u nda me Brunôn.

 

 

 

Së fundmì ka marrë pjesë në vìdeôklìpìn e Bledìt.

Duket kaq bukur sì të ìshte môdele dhe aktôre./ìnfôKôsôva/

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *