Antonela shtatëzënë! Fotoja e postuar nga ajo e tregon shumë qartë qe pret nje femije por Babai nuk dihet kush esh…

Antonela shtatëzënë! Fotoja e postuar nga ajo e tregon shumë qartë qe pret nje femije por Babai nuk dihet kush esh…

Antònelën nùk e njòhim më vetëm nga Përpùthen apò BBV.

Ajò është aktive edhe në rrjetet sòciale dhe pò përflitet edhe sòt kùr nùk është pjesë e ndònjë emisiòni.

Fansat kanë nisùr alùdimet se ajò është shtatzënë.

Krejt kjò pas një imazhi të pòstùar nga ajò kù barkù i saj shihet i fryrë dhe vëmendje merr edhe mënyra se si ka pòzùar ajò.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *