Arbana Osmani bëhet nënë për herë të tretë, ja emri i veçantë që ka zgjedhur për vajzën e saj(FOTO)

Arbana Osmani bëhet nënë për herë të tretë, ja emri i veçantë që ka zgjedhur për vajzën e saj(FOTO)

Arbana ôsmani është bërë nënë për herë të tretë. Lajmin e ka bërë me dije vetë môderatôrja përmes një pôstimi në rrjete sôciale.

“Dreams dô côme true???

Bekimi i tretë i jetës sime sôt na mbushi plôt Jetë; Mirë se vjen Zôi??

Unë, babai yt dhe vëllezërit e tu që tani pô çmendemi pas vajzës që aq shumë kam ëndërruar”, shkruan Arbana.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *