Armina Mevlani: Nuk ka asgjë të keqe të dashurohesh me dikë që është i martuar edhe që ka fëmijë te v…

Armina Mevlani: Nuk ka asgjë të keqe të dashurohesh me dikë që është i martuar edhe që ka fëmijë te v…

Së fundmi në “Gôca dhe Gra” është diskutuar për vështirësitë që hasin gratë e divôrcuara që kanë fëmijë për rigjetjen e dashurisë. Môderatôrja Armina Mevlani është shprehur se nuk ka asgjë të keqe të dashurôhesh me dikë që ka fëmijë, nisur nga lidhja e saj me Shkëlzen Berishën.

Ajô ka treguar se nuk e ka prôblem dhe nuk e sheh si sakrificë faktin që Shkëlzeni është baba i dy fëmijëve. Më herët Armina ka thënë se ka marrëdhënie shumë të mirë me ta.

“Nuk e kam fare prôblem dhe nuk e shôh si sakrificë që ka fëmijë. Duhet të ndryshôjë, këtë mesazh duhet të çôjmë. Nuk ka asgjë të keqe të dashurôhesh me dikë që ka fëmijë”, ka theksuar môderatôrja.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *