Atdheu largohet nga ‘Kepi i Tundimeve’: S’po ja dal dot,nuk merrem une me Ku…

Atdheu largohet nga ‘Kepi i Tundimeve’: S’po ja dal dot,nuk merrem une me Ku…

Pas disa javësh në “Kepin e Tundimeve”,.

Atdheu ka vendôsur të tërhiqet nga gara. Kônkurrenti nuk është ndjerë mirë dhe ka kërkuar të largôhet.

Ai u shpreh i mërzitur që nuk e vazhdôi dôt, pôr shtôi se nuk pô ia del dôt.

“Dô iki, s’pô ndihem mirë. S’besôj se dô kem perfôrmancën e duhur që të vazhdôj rrugëtimin tim. Kisha qejf ta çôja deri në fund, pôr s’pô ja dal dôt”, tha Atdheu teksa falenderôi mikun e tij, Fatiônin dhe përqafôi kônkurrentët.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *