Beatrix tall keq Donaldin me foton e fundit: Pres princin origjinal, jo princin nga Vlo…

Beatrix tall keq Donaldin me foton e fundit: Pres princin origjinal, jo princin nga Vlo…

Beatrix Ramôsaj ka irônizuar Dônald Veshajn me videôn e saj të fundit.

Dyshja që u ndanë vetëm pak ditë pas mbarimit të Big Brôther VIP nuk treguan kurrë se çfarë ndôdhi mes tyre,

megjithatë këngëtarja thôtë se pô pret princin e vërtetë dhe jô atë ‘nga Vlôra’.

Në një videô të publikuar nga ajô në Instagram, Beatrix shfaqet në rôlin e ‘Bôrëbardhës’ që vjen ta shpëtôjë një princ.

“Bôrëbardha ra në gjumë dhe e vetmja mënyrë që mund ta zgjônte ishte puthja e vërtetë nga princi, pôr e princit ôrigjinal, jô e princit accc…”, thuhet në videô, irôni ndaj Dônaldit.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *