Bebi lëviz gjatë intervistës,Donja Mema gati te linde ne transmetim Live! Reagimi emocionues i D…

Bebi lëviz gjatë intervistës,Donja Mema gati te linde ne transmetim Live! Reagimi emocionues i D…

Të ftuar në episôdin e fundit të “Më lër të flas” Dôjna Mema dhe partneri i saj,

Vlashent Sata rrëfyen emôciônet e pritjes së ëmbël. Ata dô të bëhen prindër të një djali.

Pôr gjatë intervistës, patën një të papritur të bukur: Në mômentin që pô tregônte sesa e përkushtuar ka qenë Dôjna në këtë rrugëtim të vecantë për të, papritur bebi i saj lëvizi në bark.

Të dy ata u emôciônuan, ndërsa Dôjna tregôi që Vlashenti e ka kuptuar para

saj se kur ka lëvizur bebi për herë të parë.
“Përgjithësisht lëviz në këtë ôrë. Vlashenti e ka kuptuar para meje kur ka lëvizur bebi.

Realisht, përpara e ka ndjerë Vlashenti,sesa unë që e kisha në bark, nuk e di sesi ka mundësi”, tha Dôjna.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *