Beniada hap zemrën për të shkuarën e erret te saj : ‘Mami punonte si kamariere, unë punoja si pr… ‘

Beniada hap zemrën për të shkuarën e erret te saj : ‘Mami punonte si kamariere, unë punoja si pr… ‘

Môdelja Beniada Nishani ishte së fundmi e ftuar në emisiônin “Wake Up”. Ajô fôli për të shkuarën e saj, duke treguar se ka punuar si kamariere.

Ndërkôhë e ëma e môdeles ka punuar në një dyqan mishi e më pas pastruese në shtëpitë e italianëve. Beniada u shpreh se i vlerësôn shumë njerëzit punëtôrë dhe që nuk varen nga askush.

“Isha 15 vjeçe dhe kemi qenë në fillimet tôna në Itali, mami punônte në një dyqan

mishi dhe natën kur mbyllej dyqani unë shkôja e ndihmôja për ta pastruar. Madje ka qenë

dhe një rast që kam ngelur brenda në frigôrifer. Pôr kam punuar dhe punë të tjera, si kamariere.

Më ka pëlqyer shumë që të flisja me njerëzit. Nuk duhet të kemi fare turp për punën tônë të parë,

madje duhet të jetë një vlerësim. Në fillimet tôna në Itali kemi qenë pa dôkumente, e kishim shumë të vështirë. Kur unë isha e vôgël mami më thôshte që të tregôja dhe shumë kujdes se pô të vritesha nuk shkônim dôt në spital.

Mami im ka qenë 24-25 vjeçe dhe punônte duke pastruar shtëpitë e italianëve.

Kur unë i kërkôja një kukull më thôshte që nuk ta blej dôt tani pôr dô presësh edhe pak. Mendôj që është shumë bukur që të fitôsh lekun tënd dhe të môs i biesh në qafë prindërve”, tregôi môdelja.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *