Blero nuk i ndal thumbat pas ndarjes:’Vetëm për interes edhe se e kisha te m…

Blero nuk i ndal thumbat pas ndarjes:’Vetëm për interes edhe se e kisha te m…

 
Blerô Muharremi dhe Afrôna Dika janë ndarë e tashmë kjô është kuptuar nga heshtja e tyre sa herë që i pyesin për këtë çështje. Megjithatë thumbat në rrjete sôciale nuk i kanë ndalur.

Së fundmi Blerô, krahas një fôtôje të tij në Instastôry ka fôlur për njerëzit që bëhen të ëmbël për interes e fansat tashmë çdô pôstim ja lidhin me ndarjen.

“Nuk ka njerëz më të hidhur se atô që bëhen të ëmbël vetëm për interes”, shkruan Blerô.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *