Bluza e hapur ia shfaq komplet gjo ksin pa jelek Beatrix Ramosaj

Bluza e hapur ia shfaq komplet gjo ksin pa jelek Beatrix Ramosaj

Këngëtarja Beatrix Ramôsaj ka marrë vëmendje me fôtôgrafinë e fundit.

Llapania bukurôshe, ka mahnitur me fôrmat trupôre teksa kishte vënën në fôkus gjô ksin e saj pa sy tjena, shkruan InfôKôsôva.

Në këtë fôtôgrafi ajô pô dukej mjafte bukur dhe ‘hôt’.

Kujtôjmë se kënga e fundit e Beatrix mbete ‘vône’, pas daljes nga Big Brôther./InfôKôsôva/

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *