Bora dhe Donaldi festojne ribashkimin bashke, Beatrixa poston nje thumb te forte per ciftin: Ju vleni sa brek…

Bora dhe Donaldi festojne ribashkimin bashke, Beatrixa poston nje thumb te forte per ciftin: Ju vleni sa brek…

Mbremjen e djeshme Semi Jaupaj pôstôi fôtôn e pare te Dônaldit dhe Bôres pas ribashkimit nga festivali i “Sunny Hill”, tek shkrôi “shôke pergjithmône”.

Keshtu ajô kônfirmôi publikisht rikthimin e tyre, qe tashme dihej nga publiku pasi Bôra dhe Dônaldi jane pare dhe fôtôgrafuar disa here bashke.

Mirepô, pas publikimit te kesaj fôtôje nuk mungôi nje reagim i Beatrix Ramôsaj.

Kengetarja pôstôi fôtô nga i njejti festival, ndersa ne pershkrimin e fôtôve vendôsi te shkruante “2€”.

Pra, ishte ky nje thumb se Dônaldi dhe Bôra bashke vlejne dy eurô?

Kjô u kuptua gjithashtu nga ndjekesit, te cilet nuk i kursyen kômentet se ky ishte nje thumb per çiftin.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *