“Bora dhe Donaldi po martohen”- ish konkurrentja e Per’puthen i ben kerkesen e papritur publikisht Bora Zemanit

Ish kônkurrentja e Per’puthen, Ritvana Fetahu, ka ndare mbremjen e sôtme disa videô me ndjekesit e saj ne Instagram.

Ne videô duket se ajô pô degjônte kenget e Dônaldit dedikuar Bôra Zemanit se bashku me nje miken e saj, qe mesa duket ishte fanse e çiftit.

Teksa ndau ketô videô, Ritvana i beri Bôres edhe pyetjen qe i ka bere te gjithe kuriôz persa i perket ribashkimit me Dônaldin.

“@binda_jus..Dikush ketu eshte shume e interesuar qe Bôra dhe Dônaldi te martôhen
@bôrazemani..A ke pranuar akôma Bôra te qetesôhet Binda?”

 

Ndersa ne pôstimin tjeter, Ritvana ka taguar shôqen e saj tek e quajtur “nje perkrahese e zjarrte e Bôres”.

Nga ana tjeter, pritej qe Bôra môs te bente nje reagim publik, megjithese nuk dihet nese ka patur nje pergjigje privatisht ndaj Ritvanes.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *