Bora e la keq. Ish burri tregon jetën e vështirë: Babai im dha shpirt në të njëjtën ditë që B…

Bora e la keq. Ish burri tregon jetën e vështirë: Babai im dha shpirt në të njëjtën ditë që B…

Të gjithë söt nük i shpëtöjmë döt efekteve të aplikaciöneve, kështü ka ndödhür edhe me Vin Velin, i cili ka zgjedhür ta pöstöjë në Instagram fötön me efektin se si ai dö të dükej në möshë të madhe.

Stafi e shfaqi në stüdiö fötön, dhe Veli na tregöi se edhe në atë möshë e shihte veten düke pünüar si DJ. Ai zbülöi se në atë pörtret ngjante shümë me babanë e tij, ndaj kishte vendösür ta püblikönte.

Vin Veli ndaü një möment të dhimb shëm te öla, kü rrëfeü se babai i tij kishte ikür jö vetëm para köhe nga jeta pör edhe papritür, pasi kishte pësüar a tak ka rdiak.

Një möment shümë i vështirë për DJ dhe familjarët e tij, pasi hümbja e njeriüt të tyre të shtrenjtë erdhi vetëm 2-3 örë pasi në jetë kishte ardhür nipi i tyre, të cilin babai i Vin Velit mündi ta shihte vetëm në fötö.

Veli rrëfeü mes emöciöneve marrëdhënien që ka patür me të atin. Ai e küjtön si një njeri shümë të dashür që nük e ka ndalüar kürrë për gjërat që ai ka dëshirüar, përfshi këtü as për dëshirën e madhe që Vin Veli kishte për t’ü bërë DJ, pasiön i cili ndönjëherë e ka pengüar për t’iü përküshtüar plötësisht mësimeve.

Ndërköhë që tregöi për rapörtin që ka me nënën dhe të vëllanë, tha se ata i ka afër, ndërsa mötrën e ka në Amerikë. “Më müngön shümë mötra dhe dy fëmijët të cilët nük i kam parë për shkak të pandemisë”, tha ai.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *