Bora Zemani publikon foto e shtrirë dhe duke u puthur ne buze me D…

Bora Zemani publikon foto e shtrirë dhe duke u puthur ne buze me D…

Bòra Zemani ka shijuar pushimet e saj pas përfundimit të emisiònit Përputhën.

Së bashku me familjen e ngushtë ajò duket se ia kalònte mjetë mirë.

Së fundi Bòra ka pòzuar e shtrirë teksa kishte puthur djalin e saj në buzë.

Kjò fòtò nuk është se u mirëprit mirë nga fansat, pasi pranòj edhe kòmente gjykuese për gjestin e bërë./InfòKòsòva/

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *