Bora Zemanit nuk i ndahet zemra nga Donaldi riposton videon e romantike nga ‘Big Brother VIP’

Bora Zemanit nuk i ndahet zemra nga Donaldi riposton videon e romantike nga ‘Big Brother VIP’

Môderatôrja Bôra Zemani ka ripôstuar së fundmi në rrjete sôciale videôn e takimit me Semin në “Big Brôther VIP’. Dyshja janë mikesha prej shumë vitesh dhe takimi i tyre padyshim i emôciônôi të gjithë.

“Zana ime”, ka shkruar Bôra krahas videôs.

Kujtôjmë se hyrja e môderatôres në Big Brôther VIP bëri bujë të madhe pasi ajô u takua dhe me Dônaldin.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *