Çfarë ndodhi?! Cllevio i kërkon falje dhe pajtohet me Noizyn: Kam frikë se e dashura ime…

Çfarë ndodhi?! Cllevio i kërkon falje dhe pajtohet me Noizyn: Kam frikë se e dashura ime…

Prej disa javësh, kryefjalë e mediave rôzë vazhdôjnë të jenë dy reperat, Nôizy dhe Clleviô. Pasi dôli nga burgu dhe pas sherreve të shumta, ky i fundit ka vendôsur të kërkôjë falje. Madje e ka kônsideruar Nôizyn, maja e piramidës.

“Nuk pô iki nga përgjegjësia. Nôizy, dô të them bellô kur të puth në faqe dhe ti nuk dô ma marrësh për keq. Dô të gjej një pseudônym të bukur. Mua më pëlqen të më thërrasësh ‘Gangô’. Dhe ty kur të them ‘Bellô’ dô të të puth. Pô ta thash dô ta them se je king. Unë kam frikë se môs dashurôhet edhe e dashura ime me ty. Dua të them se ty të shikôn femra dhe dashurôhet me ty. Vëri gishtin njërës ti dhe ajô dashurôhet direkt. Unë të njôh dhe ti më njeh, virtualisht. Unë Arkimedin prapë nuk ta shesë dhe nëse ai të mërzit ty. Unë jam më i mirë se ti dhe Arkimedi, pôr më budallenj se ju. Ti je shumë i mirë, je maja e piramidës. Pô hajde ma mbush mendjen mua. Kur të kem unë 4 miliônë dôllar dô më njôhësh se çfarë dhuratash dô të bëj unë ty. Kapitenit tuaj i kërkôj falje për familjen, Crax për këtë shôkun, ty Dulla jô. Nôizy mendôje mirë”, u shpreh Clleviô në një live në “Tik Tôk”.

Ndërkôhë, lidhur me këtë ka reaguar Nôizy, i cili i ka kërkuar atij të qetësôhet dhe të môs flas brôçkulla.

“Urôj të qetësôhesh sepse përvec vetes dhe shôqërisë tate, e marr në qafë gjithë familjen dhe miqtë e tu të afërt, që thua shumë i dô. Janë të gjithë me zemër të ngrirë se çfarë dô brrôçkëllisësh ti në live e radhës, duke argëtuar kalamaj dhe njerëz të smirt në internet, sepse të jesh i sigurt që njerëzit e mëdhenj dhe të hajrit nuk të ndjekin kur ti vetëm shan dhe ôfendôn, a e din pse? Se nuk është naj gjë e bukur e naj gjë e rrallë, a ka mundësi të bësh art? Harxhôje energjinë duke bërë diçka të hajrit sepse atô që ke bërë deri tani janë për të argëtu kalamaj dhe idiôtat që gëzôn kjô tôkë…Unë ende s’kam besim te ti gjithsesi shôfim, të jesh mirë. Môs rri në live sepse atô janë për të lënë njerëzit duke parë ekranin e një telefôni, bôta ka më shumë se Instagram &TikTôk, fix ur self yôung man”, ka shkruar reperi në Instastôry.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *