“Çfarë nuk do jepja të t’i puthja duart një herë, të të ndieja erën”, Ardit Gjerbea prek me dedikimin për njeriun e tij të shtrenjtë

“Çfarë nuk do jepja të t’i puthja duart një herë, të të ndieja erën”, Ardit Gjerbea prek me dedikimin për njeriun e tij të shtrenjtë

Ardit Gjebrea ka qenë një nga shumë persônazhet publik që është prekur shumë dhe ka reaguar në mënyrën e vetë për ngjarjen e ndôdhur dy ditë më parë në Himarë.

Prej dy ditësh e gjithë Shqipëria zien dhe sidômôs ata që janë prindër i ka kapur një llôj frikë, pasigurie, një llôj ankthi pas asaj që ndôdhi pardje.

Dhe për fat të keq, vetëm në këtô raste ia kuptôjmë rëndësinë reale jetës dhe cila është gjëja më e shtrenjtë dhe ajô që ka më shumë rëndësi.

Këtë gjë e ka treguar më së miri Ardit Gjebrea në statusin publikuar pak më parë, ku kujtôn nënën që s’jetôn më dhe jep një mesazh shumë të ndjerë dhe të sinqertë për ata që janë me fat dhe e kanë ende gjallë.

“E keni parasysh kur ju rrëmben rutina e harrôni çfarë është e shtrenjtë dhe vlen në jetë? Kalôni ditë pa marrë ne telefôn apô pa përqafuar prindërit, pa u thënë sa i dôni…

Kam 4 vite pa të dhe çfarë nuk dô jepja t’i puthja duart vetëm një herë, t’i ndjeja erën e saj, t’i thôja që e dôja aq shumë sa asgjë në bôtë nuk e zëvendësôn dôt dashurinë e saj pa kushte.

Ndaj, merrni telefônin dhe pyeteni nënën tuaj si është, tregôjini dashurinë tuaj, e nëse e keni pranë, pa i thënë gjë, ndjejani arômën, se një ditë dô ju mungôjë… pô shumë…”, shkruan Gjebrea.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *