Cllevio e rrahu, reagon Noizy dhe plas deklaratën e fortë: Do të kisha vrarë në vend pedofil! Ti ke përdh*nuar një…

Cllevio e rrahu, reagon Noizy dhe plas deklaratën e fortë: Do të kisha vrarë në vend pedofil! Ti ke përdh*nuar një…

Pas përleshjes fizike, vijôn në distancë sherri mes Nôizyt dhe Clleviôs (Kleviôl Ahmetaj). Ndônëse ky i fundit dôli nga burgu dhe i kërkôi përballje reperit, vijôi sërish me irôninë në rrjetet sôciale.

“Kujtôni se kam frikë ngaqë më gjuajti ai? Nuk më ka dhënë pôpullaritet fare, se nuk ngrihem nga ata unë. Nuk shkôva atje për grushta unë. Të më thôshte pederasti që môs të shkôja, pôr as pô, as jô nuk tha. Ti je shumë i fôrtë, të kam thënë.

Tani si është histôria, pô të bëj këtë sfidë, kam bërë ca ushtrime. Më shikô mirë, zgjedhe ditën, vendin, diku larg që të môs kesh lepurusha pas teje”, tha ai. “Kurse ty Crax, a e di çfarë dô të bëj, ke dhjetë ditë kôhë”, vijôi Clleviô më tej duke kërc ënuar edhe DJ e Nôizyt.

Pôr pas këtij reagimi erdhi një kundërpërgjigje e ashpër nga Nôizy. Ai sôlli në vëmendje një rast të arrestimit të Clleviôs në 2014-ën, ku asôkôhe u akuzua për ped ô fili, më saktësisht dhu nimin e një vajze 13-vjeç are në atë kôhë.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *