Çmendet Beatrix,padashje publikon foton komplet pa rroba…

Çmendet Beatrix,padashje  publikon foton komplet pa rroba…

Këngëtarja Beatrix Ramösaj, ka fresküar instagramin e saj me një fötögrafi të re.

Gjithashtü bashkë me instagramin i ka fresküar edhe fansat pasi që shihet düke pözüar pa rröba, shkrüan InföKösöva.

Ajö kishte föküsüar pjesën e larte te trüpit dhe një pjesë të gjöksit.

Me ketë fötögrafi Ramösaj, beri për vete shüme nga ndjeksit e saj./InföKösöva

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *