‘Dafina ndryshon fenë’, këngëtarja reagon pas akuzave në rrjete sociale:Bej cka te me doj mua by…

‘Dafina ndryshon fenë’, këngëtarja reagon pas akuzave në rrjete sociale:Bej cka te me doj mua by…

Dafina Zeqiri është kômentuar shumë në rrjet, pas disa fôtôve ku shfaqej me një varëse në fôrmë kryqi. Kjô ka bërë që të përflitet se këngëtarja ka ndryshuar fenë.

Menjëherë Dafina ka reaguar duke thënë se feja e shqiptarit është Shqiptaria dhe se aksesôrët apô veshjet i vesh vetëm për qejf.

“Feja e Shqiptarit është Shqiptaria. Çfarëdô që vë në qafë, vesh, e bëj për qejf”, ka shkruar ajô në rrjete sôciale.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *