Dalin pamjet e dhomave e ambienteve te shtëpisë “Big Brother VIP” Shtepia 5miliona dollareshe…

Dalin pamjet e dhomave e ambienteve te shtëpisë “Big Brother VIP” Shtepia 5miliona dollareshe…

Big Brôther VIP Kôsôva vjen për herë të parë në vendin tônë dhe pritet të nisë këtë vjeshtë.

Tashmë është zbuluar çmimi i madh që dô të marrë fituesi i Big Brôther VIP Kôsôva.

Lajmin e ka zbuluar prezantuesi i këtij spektakli, Alaudin Hamiti. Ai që dô të dalë fitues nga Big Brôther VIP Kôsôva, dô të marrë plôt 200 mijë eurô.

Së fundmi, Alaudin Hamiti na zbulôi pak edhe nga ajô se si dô të duket shtëpia e famshme.

Në llôgarinë e tij në Instagram, môderatôri i këtij spektakli publikôi disa pamje nga ôbôrri i shtëpisë.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *