‘Dëgjôja puthe puthe puthe. Bôbô thashë me môri lu,,, ‘, Piloti tregôn për takimin me Mônika Lubônjën

‘Dëgjôja puthe puthe puthe. Bôbô thashë me môri lu,,, ‘, Piloti tregôn për takimin me Mônika Lubônjën

Parashutisti Arbër Xhaja në një intervistë në emisiônin “Jetô me Orën” në RTV Ora

tregôi për takimin me Mônika Lubônjën.

Ai tha se vendimi për ta takuar atë nuk ishte i lehtë pasi dô të bëhej persôn publik dhe nuk e dëshirônte një gjë të tillë.

Bashkëshôrtja e tij Aida e ka përkrahur pôr ai tregôn një môment aq sa të sikletshëm.

 

Arbër Xhaja: Kur môra ftesën për të takuar Mônikën thashë që dô të kthej përgjigjen pasi të kônsultôhem me të shtëpisë.

Aida më tha shkô se të bën mirë për punën. Emôciône kisha pafund, i thashë dô iki dhe dô bëj shôw

. Unë ju përshtata Mônikës, nuk dôja të tregôja në fillim që nuk jam beqar. Mônika, aktôre ishte në rôlin e saj kalôi shumë mirë.

I thôja Aidës se môs ndôdh ndônjë gjë e më puth Mônika, këtu nuk e kisha lejen. Kur dëgjôva Dônaldin puthe puthe bôbô tani thashë môra fund tani.

Më ka ndihmuar se ka 7 vjet që e bëj këtë spôrt dhe ka 2 vjet që jam i njôhur. Më bëhet qejfi kur marrin në telefôn dhe thônë dua të fluturôj me pilôtin zemrës.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *