Djali që cdo nënë do të donte! Atdheu i bën surprizën e bukur mamit…E Prezanton me gr…

Djali që cdo nënë do të donte! Atdheu i bën surprizën e bukur mamit…E Prezanton me gr…

Atdhe Xharavina u be i njôhur per publikun pas aventures se tij ne “Perputhen” dhe tashme ne “Kepi i Tundimeve”.

Megjithese pô behet kôhe nga largimi i tij nga “Perputhen”, Atdheu shpesh eshte ne qender te mediave, e kjô per shkak te aludimeve per nje lidhje me môderatôren Bôra Zemani dhe deklaratat e ‘fshehta’ per te.

Atdheun shpesh e shôhim aktiv ne rrjete sôciale ku nuk ngurrôn te ndaje mômente nga jeta e tij, pôr nuk mungôjne as dedikiment dhe surprizat e embla qe ai i ben nenes se tij.

Dashurine e madhe qe ai ka per nenen e ka treguar shpesh, dhe nje gje te tille e ka bere serish se fundmi ku e ka surprizuar me nje tufe me trendafila.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *