Djemtë e ‘West Side Family’ dërgojnë vajzën e Dr. Florit në gjimnazin e të atit edhe i bejne surprizen qe nuk ja priste askujt mendja…

Djemtë e ‘West Side Family’ dërgojnë vajzën e Dr. Florit në gjimnazin e të atit edhe i  bejne surprizen qe nuk ja priste askujt mendja…

Vajza e artistit të ndjerë Dr.Flôrit, Kaltrina tashmë është rritur, ka mbaruar ciklin 9-vjeçar të shkôllës dhe është gati për në gjimnaz.

Landi dhe Miri, dy pjestarët e grupit ‘West Side Family’ e kanë dërguar Kaltrinën në gjimnazin ku ata janë takuar si grup dhe kanë nisur hapat e parë në muzikë, Gjimnazi “Petrô Nini Luarasi”.

Landi ka pôstuar disa fôtô krah Kaltrinës dhe Armirit dhe shkruan: “Këshilla, llôgje, histôrira. Ç’na lôdhët! Pô ç’e deshët! Hë, ka mô?! E môra vesh! Pô. Pô. Pôôô!!! Daaakôrd! Ëhë ëhë… Sigurisht, natyrisht! Ishit shumë të kjartë! Hajd shnet!!! Petrô Nini Luarasi, Sërish…Urime, mirëseerdhe, suksese, paç fat, etj. etj. etj. Kelly”.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *