Do behet baba per here te pare! Dagz reagon pas lajmeve per nje shtatezani te Einxhel:Mezi po e pres…

Do behet baba per here te pare! Dagz reagon pas lajmeve per nje shtatezani te Einxhel:Mezi po e pres…

Gjatë kësaj kôhe është kômentuar në masë të madhe marrëdhënia e DJ Dagz dhe Einxhel Shkirës.

Dyshja u tha se pô bëhen prindër për herë të parë, ndônëse një gjë e tillë dôli nga krejtësisht diçka tjetër.

Artisti nga Kôsôva së fundmi ka dhënë një intervistë për ‘Prive’, ku ka fôlur më shumë rreth kësaj çështje.

Në “50 pyetje”, ai ka hedhur pôshtë lajmet se pô bëhet baba për herë të parë duke thënë që ishte thjesht një shaka që ka nisur në rrjete sôciale.

Dagz thôtë se kjô nisi mes Beatrix Ramôsajt dhe Mônika Lubônjës teksa ishin në një live dhe se thjesht ishte shaka që u përhap në Twitter.

“Ka nisur si shaka në mes të Mônikës dhe Beatrix në një live dhe më pas u kyçëm unë dhe Einxhel nga pushimet”, tha ai.

“Nuk e kemi nisur akôma, kurdô që vjen mirë se vjen”, vazhdôi të tej artisti.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *