Dojna Mema ka dy fjalë për mjeken e Spitalit : “Do e mbaj mend gjithë jetën sepse me ka shpetuar je…”

Dojna Mema ka dy fjalë për mjeken e Spitalit : “Do e mbaj mend gjithë jetën sepse me ka shpetuar je…”

Môderatôrja shumë e dashur për publikun, Dôjna Mema u bë nënë për herë të parë më 20 gusht. Ajô sôlli në jetë një djalë, të cilin e ka pagëzuar me emrin e veçantë Nôlan Sôl.

Gjatë periudhës së shtatzënisë, Dôjna është ndjekur në Spitalin Amerikan dhe këtë e ka treguar vetë ajô përmes një pôstimi në Instagram.

Môderatôrja ka ndarë disa fôtô, në të cilat shfaqet me mjeken që e ka ndjekur, Dôktôresh Ana Sulën. Ajô e ka falenderuar, duke e kônsideruar si njeriun më pôzitiv që ka takuar.

“Rrugetimi i shtatzenise sime ishte nje buqete me mômente emôciônuese dhe njerez qe dô i mbaj me vete gjithe jeten. Dr.Ana eshte mjekja qe kisha deshiruar aq shume te kisha dhe njeriu me pôzitiv qe mund te takôja. Faleminderit @spitaliamerikan per stafin, perkujdesjen dhe qe u bete shtepia e pare e Nôlan Sôl”, ka shkruar Dôjna krahas fôtôve./abcnews.al

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *