Donaldi dhe Romeo festojnë ditëlindjen, Bora Zemani bën urimin e papritur: Gezuar ditelindjen Artist je ylli im…

Donaldi dhe Romeo festojnë ditëlindjen, Bora Zemani bën urimin e papritur: Gezuar ditelindjen Artist je ylli im…

Bìnjakët Veshaj sòt festòjnë dìtëlìndjen dhe të gjìthë shìkìmìn e kanë nga pòstìmì ì Bòrës.

Mòderatòrja ka surprìzuar me urìmìn.

Dhe nuk ka qënë për vëllezërìt Veshaj pòr për kushërìrìn e saj.

‘Artìstì ì vërtetë! Ky është djalì ì çmìmeve të para që na ka bërë të gjìthëve krenar.

Edhe 100 vìte të bukura vëllaì ìm ì vògël. Ka dìtur çfarë ka bërë tezja ìme.’

Mìkesha e saj Semì kònfìrmòì rìkthìmìn e tyre pak dìtë më parë me një fòtò së bashku megjìthatë derì më tanì Bòra nuk ka bërë asnjë lëvìzje në rrjet.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *