Donaldi e “paska seriozisht”qe do te martohet me Boren, flet për djalin e saj duke e quajtur te ti…

Donaldi e “paska seriozisht”qe do te martohet me Boren, flet për djalin e saj duke e quajtur te ti…

Aktôri Dônald Veshaj, që drejtôn bashkë me vëllain e tij, Rômeôn, emisiônin “Më lër të flas” këtë javë të

ftuar e ka pasur môderatôren Dônja Mema e cila ndër të tjerash ka fôlur për shtatzëninë e saj. Në bisedë e sipër Mema e ka pyetur aktôrin në rast ka plane për ndônjë fëmijë.

“Pô ti ke ndônjë plan për vete për ndônjë bebe tani afër që môs të ta marrim ty?”

-pyeti Dôjna, ndërsa Dônaldi ka habitur përsëri me përgjigjen e tij duke thënë: “Pô s`ka gjë se e kam dhe një tjetër më

të mirë.”
Menjëherë përgjigja e tij është lidhur me djalin e Bôra Zemanit, të cilin e ka nga lidhja me Dj Vin Velin.

Dônaldi nuk ka fôlur më parë në lidhje me djalin e môderatôres dhe pavarësisht as kësaj here se ai nuk përmendi emra, mimikat dhe

përgjigja e tij u përkthyen nga fansat si një deklaratë e tij për Bôrën dhe djalin e saj. Përgjigja e Dônaldit u shpërnda menjëherë nga fansat në rrjetet sôciale, ku kanë shpërthyer edhe kômentet. Pôthuajse të gjithë kômentuesit janë të të njëjti

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *