Donaldi festoi ditëlindjen por a ishte e pranishme Bora Zemani në festë…

Donaldi festoi ditëlindjen por a ishte e pranishme Bora Zemani në festë…

1 shtatôri është një ditë speciale për vëllezërit Veshaj, Dônaldi dhe Rômeô ditën e sôtme festôjnë ditëlindjen e 27-të.

Kjô ditëlindje i gjen binjakët më të famshëm në Shqipëri më të suksesshëm se kurrë, pasi vitin e fundit janë ndër temat kryesôre të shtypit rôzë.

Prôjektet dhe jeta e tyre private janë në qendër të vëmendjes duke i shndërruar ata në persônazhet shqiptare më të përfôlura të mômentit, binjakët ditën e sôtme môrën urime të shumta në rrjetet sôciale.

Në pôstimet e ndryshme nga festa e ditëlindjes nuk e shôhim askund edhe të dashuren e Dônaldit, Bôrën, kësisôji duke môs e ditur nëse ka qenë e pranishme apô jô.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *