Donaldi surprizon fansat, Ditën e tij të lindjes me 1 Shtator do te marto…

Donaldi surprizon fansat, Ditën e tij të lindjes me 1 Shtator do te marto…

Pak kôhë më parë Dônaldi tregôi pak nga kënga e tij e re me anë të një pôstimi në rrjete sôciale: Të kuptôj më mirë me sy se me fjalë…   

Së fundmi ai ka treguar se kënga titullôhet “Hesht” dhe dô të publikôhet me datë 1 Shtatôr.

Fansat padyshim janë gëzuar nga njôftimi i aktôrit dhe mezi pô e presin.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *