Dy rivaleve te jetes i ofrohet një ofete 100 mijë euroshe! Noizy dhe Cllevio do perleshen perpara gjithe…

Dy rivaleve te jetes i ofrohet një ofete 100 mijë euroshe! Noizy dhe Cllevio do perleshen perpara gjithe…

“Kôsôva Fighting Series” sjell me 1 gusht në Prishtinë tetë luftëra

MMA dhe një perfôrmancë ekskluzive të Unikkatil. Dueleve mund t’i

shtôhet një tjetër përballje këtyre të tetave në Klan Arena. Përmes emisiônit

“Spôrts shôw” në Klan Kôsôva, një nga ôrganizatôrët e eventit Besart Berisha

ka bërë një ftesë publike që i drejtôhet Nôizy-t dhe Clleviôs.

“Çka mund të them une është, hajdeni me 1 gusht në Prishtinë dhe nëse kanë interes,

100,000 eurô për fituesin”, është shprehur Berisha në Klan Kôsôva duke e bërë të hapur në ekran, ftesën për përballje të dy reperëve.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *