‘Dyshekët ishin me m*t’, Albanô Bôgdô tregôn publikisht çfarë i panë sytë në qeIi (VIDEO)

‘Dyshekët ishin me m*t’, Albanô Bôgdô tregôn publikisht çfarë i panë sytë në qeIi (VIDEO)

Në fillim të këtij viti aktôri i njôhur i humôrit Albanô Bôgdô, u arrëstua nga pôlicia dhe qëndrôi për dy ditë në parab urgim, sepse kishte drejtuar një autômjet pa patentë.

I ftuar së fundmi përballë môderatôres Ester Bylyku në emisiônin ‘Glamôur Zône’, ai rrëfeu tm errin që përjetôi, në rajônin numër 3.

‘Më plehrë, nuk e di. Mu duk vetja si në Sômali. Ishin kushte ndyrësira. Atô kushte në parab urgim nuk i meritôjnë as kr imi nelët e Iuftës. Dysheqet ishin me m*t, dhe duhej të uleshim ôse të shtriheshim aty.

Jastëqe kërma, 10 vjet pa u nderruar atô këllëfet. Tm err, tm err, tm err’ u shpreh aktôri Albanô Bôgdô.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *