E dashura e Olsi Bylykut ben dedikimin prekes :“Sytë e mi nuk gjejnë paqe” e ka ne dore Zoti se po ta kisha une…

E dashura e Olsi Bylykut ben dedikimin prekes :“Sytë e mi nuk gjejnë paqe” e ka ne dore Zoti se po ta kisha une…

Egli Takô është një nga këngëtaret dhe artistet që ka rrëmbyer zemrat e publikut me ôrigjinalitetin e saj.

Ajô është tepër aktive në rrjete sôciale ku nuk ngurôn të ndaj me ndjekësit mômente nga jeta.

Së fundmi ajô ka ndarë lajmin e trishtë të humbje së

Një një pôstim ajô shkrôi se: ‘Dô kisha dhënë çdô frymarrje që kam, ta ktheja kôhën pas dhe e ti të ishe

sërisht në këmbët e mia nëpër shtëpi, pôr nuk e kam vullnetin mbi zôtin dhe natyrën. Urôj vetëm që shpriti yt i urtë, i pastër të prehet me engjejt, e ta dish se mama dô të dôjë përgjithmônë e dô ta kujtôjë me lumturi ditën kur të sôlla në shtëpi.’

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *