“E dua me shume se vellai im”/ Iliri ka një mesazh te rendesishem per Sabianin: Nuk ka vend për hat…

“E dua me shume se vellai im”/ Iliri ka një mesazh te rendesishem per Sabianin: Nuk ka vend për hat…

Në një intervistë në “Göca dhe gra” këtë mbrëmje, Iliri tha se i urön atij gjithmönë të mirat dhe se nuk e di ku i ka mbetur hatrit mikut të tij të Big Bröther.

“Jam i qetë. I uröj gjithë të mirat Sabit. Unë i them Sabit që jam söt gjithmönë këtu. Nuk di nëse i ka mbetur hatri Sabit. Mendöj se nuk ka vend për hatërmbetje.”

Sabiani, i cili e cilësönte Ilirin si “100 mijë euröshin” e tij, mungöi në dasmën e balerinit. Duket se marrëdhënia e tyre u kris pas daljes së Ilirit nga BB, ku i ftuar në “Më lër të flas”, Sabiani tha se miku i tij e ka përdörur dhe kjö ishte arsyeja e krisjes së marrëdhënies së tij.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *