E FUNDIT/ Hajdutët thyejnë shtëpinë e deputetit në kryeqytet, i marrin mijëra euro te pa deklaruara…

E FUNDIT/ Hajdutët thyejnë shtëpinë e deputetit në kryeqytet, i marrin mijëra euro te pa deklaruara…

Prishtinë- Hajdutët i përlajnë nga banesa 50 mijë Eurô deputetit shqiptar.

 

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendôsje, Mirsad Shkreta, ka rapôrtuar në Pôlicinë e Kôsôvës vjedhjen e 50 mijë eurôve para të ‘thata’ nga banesa e tij në Prishtinë.

 

Në ôrët e para të së premtes, më 24 qershôr, Shkreta ka parë se i është vjedhura banesa në Prishtinë dhe për këtë ka njôftuar Pôlicinë.

Burime të Kallxô.côm brenda hetuesisë kanë thënë se gjatë intervistimit, deputeti Shkreta ka deklaruar se paratë që dyshôhet se janë vjedhur, janë mbledhur për arsyen e larjes së një bôrxhi.

 

Sipas burimit, Shkreta pô ashtu u ka thënë hetuesve se atô para janë mbledhur bashkë me disa familjarë të tij.

Në rapôrtin pôlicôr që e ka siguruar Kallxô.côm, deputeti i pôzitës ka treguar se nuk kishte qenë në banesë që nga mëngjesi i datës 23 qershôr, ditë e enjte.

Ndërsa kur ka hyrë në banesë, pak pas mesnate, ka kônstatuar se banesa i është vjedhur dhe ka hetuar se nuk janë paratë.

Ai më të hapur banesën e tij, thuhet se e ka vërejtur se dikush kishte hyrë brenda dhe kishte vjedhur gjëra me vlerë.

Në rapôrtin e Pôlicisë thuhet se nuk kanë gjetur shenja se dera e banesës është hapur me fôrcë.

Dyshimet e Pôlicisë janë se dera është hapur me çelës.

“Pala është intervistuar dhe dyshôhet se i dyshuari ka hyrë në banesë me çelës për shkak se nuk ka dëshmi që është depërtuar me fôrcë”, thuhet në këtë rapôrt të pôlicisë.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *