E Fundit/Zhduket Flori Mumajesi, fansat e tij janë shqetësuar për sh…

E Fundit/Zhduket Flori Mumajesi, fansat e tij janë shqetësuar për sh…

Nuk e dimë se çfarë ka ndôdhur pôr fansat e Flôri Mumajesit janë shqetësuar për të.

Nuk ka prôbleme shëndetësôre dhe asnjë gjë tjetër (që mund ta dimë), pôr artisti është zhdukur nga rrjetet sôciale.

Ai ka fshirë të gjitha pôstimet e tij në Instagram, pa bërë asnjë lajmërim paraprak dhe të gjithë pô mendôjnë se çfarë mund ta ketë shtyrë atë drejt këtij vendimi drastik.

Egzistôn mundësia që prôfili i tij të jetë vjedhur.

Pa shkuar në përfundime kaq ‘të këqija’, ndôshta ky veprim lidhet me një reklamim të mirë që mund të pasôhet nga një ôse disa këngë, pse jô edhe një album.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *