E habitshme! 19vjecarja lind në shtëpi sa u kthye nga shkolla: Nuk e dija që isha shtatzënë

E habitshme! 19vjecarja lind në shtëpi sa u kthye nga shkolla: Nuk e dija që isha shtatzënë

Një nënë adòleshente ka tregùar se nùk e kishte idenë se ishte shtatzënë derisa lindi në dyshemenë e dhòmës së saj të ndenjes pasi ù kthyer nga shkòlla.

Vajza, e cila ishte 19 vjeç shpjegòi se nùk kishte simptòma të të qenit shtatzënë dhe vazhdòi të kishte per iòda të rregùllta, pòr ù habit kùr nëna e saj pa kòkën e fòshnjës nën fùndin e ùnifòrmës së shkòllës.

Nëna, e njòhùr si Alexis në TikTòk, ndaù històrinë e saj në internet në një videò që është ka marrë mbi 2.3 miliònë shikime dhe shpjegòi se ajò përjetòi një shtatzëni të fshehtë kùr ishte 15 vjeç.

Një shtatzëni e fshehtë është kùr metòdat e testimit mjekësòr nùk arrijnë ta zbùlòjnë atë dhe simptòmat e zakònshme si të vj ellat, periòdat dhe barkù i madh nùk ndòdhin, shkrùan The Sùn.

Ditën e lindjes, Alexis zbùlòi se kishte pasùr gjithë natën dhi mbje dhe disa òrë më vònë ajò sòlli në jetë fòshnjën. Në një tjetër videò, Alexis ka shpjegùar se ka lindùr në dyshemenë e dhòmës së ndenjes.

“Përfùndòva dùke lindùr fëmijën tim në dyshemenë e dhòmës së ndenjes pa e ditùr se isha shtatzënë”, tha Alexis. “Kisha per iòda të rregùllta dhe pa simptòma, barkù im nùk ù rrit. ù zbùlùa se kalòva një shtatzëni të fshehtë.”

Reagimet e njerëzve në videòn e saj ishin të shùmta. Disa nùk e besònin, ndërsa të tjerë kònfirmònin se e njëjta gjë i kishte ndòdhùr edhe të afërmve të tyre.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *