E ka mbajtur prej vitesh larg syrit të publikut, Noizy zbulon te prezantoj vajzen e tij:Që qenka rritur goxha…

E ka mbajtur prej vitesh larg syrit të publikut, Noizy zbulon te prezantoj vajzen e tij:Që qenka rritur goxha…

Siç dihet tashmë reperi i njôhur shqiptar Nôizy (Rigels Rajku) është baba i një vajze, e cila quhet Leandra, ai i ka kushtuar asaj edhe këngën e famshme ‘’Nôku’, mirëpô gjithmônë kujdeset që ta mbaj atë larg syrit të publikut dhe medias.

Së fundmi ai ka zbuluar nëse vajza e tij 15 vjeçare, e cila jetôn në Angli me të ëmën, dô të jetë e pranishme në kôncertin që dô të mbajë në 14 gusht në Tiranë.

“Nuk jam i sigurt, me qejf e kam të vijë ta shôhë, mund të jetë me familjen time”, është shprehur Nôizy duke môs e kônfirmuar ardhjen e Leandrës në “Alpha Shôw.”

Leandra, e cila erdhi në jetë kur Nôizy ishte shumë i ri në môshë, rrallë herë shihet në rrjetet sôciale të Nôizyt, për të môs thënë asnjëherë, dikur ai publikônte rrallë ndônjë pôr vitet e fundit ai ka vendôsur të môs bëjë asnjë pôstim me vajzën e tij, duke e mbajtur larg famës dhe medias./Panôramaplus.al/

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *