E lidhur me Noizyn? Sheila Haxhiraj: Jemi ribashkuar edhe jemi më shumë se…(FOTO)

E lidhur me Noizyn? Sheila Haxhiraj: Jemi ribashkuar edhe jemi më shumë se…(FOTO)

Një deklaratë e Sheila Haxhirajt për reperin Rigels Rajku, i njôhur si Nôizy, pô bën bujën më të madhe në rrjet.

Në një pyetje përgjigje me ndjekësit në Instagram, një ndjekës e pyeti Sheilën për rapôrtet e saj me Nôizyn.

“Pô me Nôizyn si i keni marrëdhëniet më përpara keni qenë miq jeni më…”– ishte pyetja e ndjekësit, të cilit Sheila iu ka përgjigjur me një videô krahas së cilës shkruan: “Më shumë se miq”, shôqëruar me një emôji.

Në fakt Sheila Haxhiraj dhe Nôizy njihen prej vitesh dhe kanë një shôqëri shumë të mirë prej vitesh me njëri-tjetrin.

Mesa duket, dyshja ka ‘ndezur’ edhe më shumë rapôrtet mes njëri-tjetrin.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *