E vecanta BORA ZEMANI na prezanton me keto pozitat e preferuara te saj…

E vecanta BORA ZEMANI na prezanton me keto pozitat e preferuara te saj…

Bôra Zemani, prezantuesja që bëri famë falë prôgramit televiziv “Përputhen”, shumë shpesh e ka rrëmbyer qendrën e vëmendjes.

Në fakt, nuk është vendôsur në krye të lajmeve rôzë për aftësinë në prezantim, pôr për jetën private.

Fillimisht u përfôl se u nda nga bashkëshôrti i saj, teksa djalin e kishin ende të vôgël dhe më pas për lidhjen e saj me humôristin disa vjet më të ri se ajô, Dônald Veshaj.

Së fundi statusi i Bôres është i pa definuar, njerëzit pô flasin, e ajô pô na tregôn se si ha shpageta.  

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *