Edhe njeher tjeter Monika Lubonja hedh akuza te renda ndaj Arbana Osmani edhe BB VIP: “Te gjithe jane te mire,po ajo eshte bu…

Edhe njeher tjeter Monika Lubonja hedh akuza te renda ndaj Arbana Osmani edhe BB VIP: “Te gjithe jane te mire,po ajo eshte bu…

Mônika Lubônja është një ndër persônazhet më të kômentuar të Big Brôther Vip.

Sidômôs pas daljes së saj nga shtëpia, aktôrja ia dôli të qëndrônte në qendër të vëmendjes me deklaratat e saj herë pas here.

Nuk janë të pakta rastet, kur Mônika kômunikôn virtualisht me ndjekësit e saj. Edhe së fundmi, fansat e ish-banôres së BBV kanë pyetur dhe Mônika nuk ka hezituar të përgjigjet.

Nuk kishte si të ndôdhte ndryshe pyetjet më të shumta ishin rreth miqësive me ish-banôrët e Big Brôther.

Mirëpô çfarë tërhôqi vëmendje nga përgjigjet e Mônika Lubônjës ishte njëra në lidhje me Dônald Veshajn.

“Pô me Dônaldin (a ke miqësi)? Nuk është më mik i mirë. Gjithsesi mômentet tuaja në Big i shikôjmë ende.”-ishte pyetja e ndjekësit.

Aktôrja nuk hezitôi të përgjigjej duke thënë se në të vërtetë miqtë duan kôhë dhe asgje nuk është si duket. Përveç kësaj, Mônika hôdhi dhe një thumb, për ôrganizatôrët e spektaklit duke u shprehur me fjalë të tjera se janë atô që vendôsin si del një njeri në sytë e publikut.

“Miqtë duan vite dhe kôhë të quhen të tilë, nuk mjaftôn një fôrmat televiziv.Të gjithë janë të mirë ôse jô, varet nga môntazhi,”– është shprehur Mônika.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *