Einxhel dhe Atdheu ishin ne një lidhje dashurie? Del videoja e tyre duke u p

Einxhel dhe Atdheu ishin ne një lidhje dashurie? Del videoja e tyre duke u p

Eìxhel Shkìra u bë e njòhur për publìkun shqìptar, pas hyrjes së saj në Bìg Bròther Albanìa Vìp.

Jò vetëm për famë, Eìnxhel ìa pa hajrìn Bìgut edhe për jetën sentìmentale, pasì e gjatì dashurìn tek dj ì njòhur kòsòvar, Dagz.

Ata sìc duhet janë në kulmìn e dashurìsë.

Pòr, para Bìgut, në një emìsìòn të publìkuar nga autòrja e emìsìònìt Përputhën, òlsa Muhametì, kjò e fundìt ìshtë berë ‘msìte’ në një pëlqìm në mes të Eìnxhel dhe Atdhe Xharavìna, ku ìu ndreqì punë të dalìn për kafe.

Ndryshe Atdheu u bë ì famshëm, fal òlsës, pasì e berì pjesë e Përputhën./ìnfòKòsòva/

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *