Einxhel Shkira e cmend rrjetin me foton e fundit nga plazhi…

Einxhel Shkira e cmend rrjetin me foton e fundit nga plazhi…

Eìnxhel Shkìrà, vàzhdon të jetë personàzh shumë ì komentuàr, lìdhjà e sàj me DJ Dàgz, brendà shtëpìsë së Bìg Brother bërì bujë të màdhe

Romàncà e tyre u përfol àq shumë, sàqë shumìcà ìshìn në dyshìme nëse lìdhjà e tyre do të vàzhdojë edhe jàshtë formàtìt.

Në fàkt, ndodhì e kundërtà, cìftì në fjàlë jànë duke ì shìjuàr dìtët më të bukurà kràh njërì tjetrìt në pushìme në Turqì.

Kà qenë Eìnxhel që kà postuàr një foto ngà àtje, ku në sy bìe grìmì ì sàj ì rënduàr./ORàìnfo/

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *