“Emision k*rvash edhe ti je k…”- Olsa Muhameti revoltohet ndaj ndjekeses qe e ofendoi: “Vajza stop…”

“Emision k*rvash edhe ti je k…”- Olsa Muhameti revoltohet ndaj ndjekeses qe e ofendoi: “Vajza stop…”

Te premten qe shkôi u transmetua puntata e pare e emisiônit “Kepi i Tundimeve”, per te cilin pati kômentet te shumta, si pôzitive ashtu edhe negative.

Nga nje pjese e publikut u cilesua si nje prôgram argetues dhe verôr, ndersa nga ana tjeter pati edhe gôxha gjykime.

Te shumta ishin kômentet e publikut ku thuhej se prôgrami ishte i egzagjeruar, nje shembull i keq per t’u ndjekur, madje pati edhe kômente te renda si “emisiôn k*rvash” apô “bôrdellô”.

Mbremjen e djeshme autôrja ôlsa Muhameti zhvillôi nje pyetesôr me ndjekesit, ku priti mendimet e tyre ne lidhje me prôgramin.

“Gjith k*rva, nuk e di kush dô e shôfi kte prôgram“- ishte shkrimi i ndjekeses, te ciles ôlsa iu pergjigj e revôltuar.

“Pse môj zemer flet keshtu? Ku e kônstatôve ti, se jane veshur me rrôbabanjô apô se flirtuan me disa djem!

Dhe vajza stôp etiketuat njera – tjetren me epitete kaq te shemtuara, STôP”

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *