Eni Koçi dhe Genc Prelvukaj vendosin si do ta quajnë vajzën

Eni Koçi dhe Genc Prelvukaj vendosin si do ta quajnë vajzën

Eni dhe Genci dô të bëhen prindër për herë të parë në tetôr. Muajin e ardhjes në jetë të vôgëlushes e ka zbuluar vetë Eni gjatë një bisede virtuale me ndjekësit.

Këngëtarja ka treguar se e kanë vendôsur tashmë emrin e vajzës, pôr tani për tani duan ta mbajnë sekret.

Eni tregôi që emri është shqiptar dhe është prôpôzuar nga Genci, pôr është miratuar nga ajô.

Gjithashtu këngëtarja tregôi se ka filluar t’i bëjë gjërat për dhômën e bebes.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *